Prázdninová výzva dětem: Natoč video k 30 letům svobody!

Víš, že i dnes existují superhrdinové? Představ si, že chodí mezi námi a vypadají úplně stejně, jako my! Objevíš je? Je to docela výzva!

A co je nejlepší, možná je tím hrdinou tvůj dědeček nebo babička, možná dokonce rodiče nebo soused! Tak se s námi vydej na tuhle dobrodružnou výpravu a pojďme je společně najít!

Jak na to? To je úkol pro tebe. Zeptej se rodičů, prarodičů nebo známých. Najdi hrdiny a natoč je. Ať ti řeknou, jak prožívali nesvobodné roky, jak o tom přemýšleli a co pro svobodu sami udělali. Zkus to! Uvidíš, že jich je spousta.

A kdyby to přeci jen nevyšlo, můžeš se takovým malým hrdinou stát ty a tví kamarádi. Natočte krátké video, ve kterém zkusíte vysvětlit, co to podle vás je “svoboda”. Co se pro ni dnes musí udělat? A je svoboda vůbec potřeba…?

To video může vypadat třeba takhle: http://bit.ly/hrdinove-svoboda Ale fantazii se meze nekladou, protože režisérem jsi ty! Můžeš natočit cokoli, co souvisí se svobodou…
Až to budeš mít, nahraj video (třeba s pomocí rodičů) na nějakou sociální síť (YouTube, Instagram nebo Facebook) a pošli nám odkaz na info@30svobodnychlet.cz a my tvůj hrdinský film zveřejníme na webu 30svobodnychlet.cz.

Tak na nic nečekej a pusť se do toho třeba hned teď! Natáčet můžeš kdekoli: na výletech a táborech s kamarády, s rodinou nebo na prázdninách u babičky a dědy…

Tým 30svobodnychlet.cz v Českobratrské církvi evangelické

 

Comments are closed.