Březnový Český bratr s hlavním tématem Střídmost je tady!

Možná ještě víc, než kdy jindy, bude se teď hodit dobré čtení, které nabízí nejnovější číslo Českého bratra, které dorazilo tento týden do schránek předplatitelů i k nám na faru, kde si ho můžete vyzvednout (30 Kč za výtisk odevzdejte příležitostně sestře kurátorce). Nebo si časopis předplaťte na www.ceskybratr.cz.
 
Titulním tématem březnového čísla je další z lidských a křesťanských ctností – střídmost. Tradičně se můžete těšit na poetickou sílu modlitby od Lenky Ridzoňové, biblickou úvahou tentokrát posloužila jimramovská farářka Elen Plzáková, postřehy k půstu napsal bránický farář Jaroslav F. Pechar. Ondřej Kolář se teologicky zamýšlí nad tím, jak zvěstovat evangelium v dnešní nasycené, možná až přesycené, společnosti. Těšit se můžete na rozhovor s houslistou Štěpánem Ježkem nebo bývalou mluvčí ČCE a dnes fundraiserkou Hnutí DUHA Janou Vondrovou a mnoho dalšího…
 
Připomínáme těm, kdo si předplácejí Českého bratra prostřednictvím sboru, že předplatné je možné platit také převodem na účet č. 130 183 8389 / 0800. Do zprávy pro příjemce napište „předplatné Český bratr 2020“. Roční předplatné je 350 Kč.

Comments are closed.