I u nás budeme sbírat Krabice od bot

Také vrchlabský evangelický sbor se znovu zapojuje do již naštěstí tradiční akce Diakonie ČCE Krabice od bot. Smyslem akce je obdarovat vánočními dárky děti z chudých rodin či rodin v jiné svízelné životní situaci. Akce začíná 13. listopadu a končí 8. prosince!

Postup je vcelku jednoduchý – do krabice (třeba od bot) zabalíte vhodné vánoční dárečky (nemusí opravdu jít o nic drahého, jde o to, co pomůže a potěší), krabici zabalíte do vánočního papíru a na ni nalepíte ceduličku s popisem, pro koho dárek je – třeba „dívka, 8-10 let“. Krabici pak přinesete k nám do sboru.

Krabice noste do našeho sborového domu (Českých Bratří 112, vedle restaurace Partyzán) nejlépe v pondělí, úterý nebo čtvrtek mezi 16:00 a 18:00. Pokud vám to nevyjde a potřebujete ji přinést v jiný čas, zkuste se, prosíme, po telefonu domluvit s Janou Michlovou (731 104 122).

Darované krabice poputují dětem ve Vrchlabí a v okolí, které vyberou kolegyně z Odboru sociálního a zdravotního Úřadu Města Vrchlabí.

Rady, co se hodí do krabice, najdete na stránkách Diakonie ČCE, či na jejím facebookovém profilu.

Další informace k celé akci, včetně podrobnějších instrukcí, najdete na www.facebook.com/darujkrabiciodbot a www.krabiceodbot.cz

Comments are closed.