Dorazilo poslední číslo Protestanta ročníku 2019

Moc rádi bychom vaší pozornosti doporučili poslední číslo nezávislého evangelického měsíčníku Protestant, které dorazilo do schránek před pár dny. Protestant nabízí vždycky skvělé čtení, tentokrát je ovšem opravdu nabitý zajímavými texty.
Doporučujeme třeba rozhovor s rabínkou Navou Hefetz a rabínem Moshe Yehudaiem z izraelské organizace Rabíni pro lidská práva, práci Petera Morée o přístupu evangelické a československé církve k Židům v letech 1938 – 1943, kázání Davida Balcara o Abrahamovi a Lotovi nebo články o svobodě a 30. výročí Sametové revoluce od Vojena Syrovátky a Jaromíra Procházky. Najdete v něm také reakce evangelíků na dosavadní nečinnost ministra vnitra Jana Hamáčka v kauze řecké žádosti o přijetí několika desítek dětských uprchlíků do Česka…
Protestanta můžete číst tištěného, dopoučujeme předplatné. Můžete ho číst i on-line na webu http://protestant.evangnet.cz, kdy je možné se za existenci tohoto skvělého evangelického diskusního prostoru odvděčit dobrovolným finančním darem.

Comments are closed.