Je ti mezi 11 a 18 lety? Pojď do Ten Singu!

Ahoj, my jsme Ten Sing (TS) Vrchlabí. Ve srovnání s ostatními Ten Singy v Česku jsme docela mladý kolektiv lidí mezi 11 a 18 lety. V průběhu roku vystupujeme kromě TS akcí, jako je třeba festival nebo Gospel Night, také na různých kulturních akcích. Zpíváme a hrajeme, prostě děláme muziku a taky radost (sobě, a snad i jiným).

Mohli jsme třeba vystoupit na vrchlabském street festivalu Sůvička, pořádané kulturním spolkem SůVA Vrchlabí, nebo na Vánoční besídce a Květinovém majálesu Vrchlabského gymnázia. Na konci školního roku se také část naší skupiny vydala na TS festival, konaný v německém městě Coswig, u příležitosti oslav 30. let TS v Německu, kde jsme měli možnost účastnit se různých workshopů, ať už zaměřených spíše na sport, hudbu nebo kreativní činnosti, a také si každý večer užít skvělou atmosféru na koncertech TS skupin z Německa nebo například i z Ruska.

Od září se scházíme každý čtvrtek od 16 do 18 hodin v naší klubovně a zkušebně na evangelické faře na adrese Českých bratří 112 ve Vrchlabí. Tak se ničeho neboj a přidej se k nám! Kontaktovat nás můžeš na telefonním čísle 773 046 584 nebo na našich facebookových (Ten Sing Vrchlabí) a instagramových (tensingvrchlabi) stránkách.

Saša Loudová

 

Comments are closed.