Dnes navečer začínají on-line biblické krkonošských sborů!

Srdečně zveme na první z cyklu on-line společných biblických hodin našich tří krkonošských evangelických sborů – vrchlabského, jilemnického a křížlického.

S kolegy faráři jsme se domluvili, že budeme pokračovat v naší volné řadě biblických textů zastřešených společným tématem „Vize z krize“. A protože je to volná řada, není problém v ní pokračovat bez rizika, že bych komukoli z vás chyběla návaznost s předchozími biblickými. Do této řady je možné se připojit kdykoli. Snad jen pro představu zmíním, že jsme se doposud věnovali příběhu o potopě a rozhovoru Abrahama s Hospodinem tváří v tvář blížícímu se zničení Sodomy a Gomory.

Zpravidla předem dávám vědět, co nás bude čekat na následující biblické hodině. Tentokrát udělám výjimku. Protože chci začít volnou meditací nad jedním obrazem či podobenstvím bez jakékoli vazby na text, kterému bych se spolu s vámi pak chtěl věnovat. Prozradím jen to, že tématem toho „podobenství“ bude arogance mocných.

Kdy se budeme scházet? První společná biblická bude tento pátek (tedy dnes) od 18 hodin. A protože ne pro každého jsou pátky schůdné, domluvili jsme se, že dny v týdnu budeme pravidelně střídat. Jednou pátek, jednou úterý, jednou pátek, jednou úterý. Zatím jsme si to naplánovali na tyto termíny: 19. 2.; 23. 2.; 5. 3.; 9. 3.; 19. 3.; 23.3. A vždycky to bude od 18 hodin.

Jak se k bilické hodině můžete připojit? Stačí kliknout na tento odkaz

Těšíme se na Vás

za kolegy
Jiří Weinfurter, farář evangelický křížlický

Comments are closed.