Dnes začíná i u nás sbírka Krabice od bot

Dneškem zaříná i v našem sboru sbírka Krabice od bot (www.krabiceodbot.cz) – sbírka vánočních dárků pro děti ze sociálně slabších rodin. Moc děkujeme za váš loňský obrovský zájem!

Letos jsme schopni přijmout JENOM 140 dárků! Pro víc nemáme uplatnění! Až získáme 140. krabici, sbírku ukončíme! Nejpozději však sbírka skončí 9. prosincem.

Prosíme, naplněnou krabici zabalte jako vánoční dárek a označte ji, zda jde o dárek pro chlapce nebo pro dívku a zhruba jaké věkové kategorie.

Dárky přijímáme ve všední dny odpoledne či v neděli dopoledne. Případně se můžete domluvit na tel. č. 731 104 122 s Janou Michlovou.

?Zabalte pěkné dárky, které by udělaly radost i vašim dětem!

Mohou to být různé hračky, panenky, auta, plyšová zvířátka, pastelky, sešity či bloky na kreslení, hezké oblečení, bonbóny, další věci, které vás a děti napadnou… Navrch můžete přidat fotografii a třeba i vánoční pozdrav.

Nezapomeňte, že věci by neměly být opotřebované, staré nebo také křehké či nebezpečné. Připravili jsme pro Vás pár tipů zde.⬇️
https://www.krabiceodbot.cz/zapojte-se/co-zabalit-do-krabice/

Pokud sbírku budeme muset ve Vrchlabí ukončit dřív, než stačíte svůj dárek připravit, podívejte se na www.krabiceodbot.cz na seznam či mapu dalších sbírkových míst, kde byste mohli potřebné obdarovat.

Přispět můžete i finančně přes sbírku „Krabice on-line“ – darovací formulář najdete na adrese https://www.krabiceonline.cz/

Comments are closed.