Od neděle 3. května obnovujeme bohoslužby

Vzhledem k rozhodnutí Vlády ČR o uvolňování epidemiologických omezení proti koronavirovému onemocnění Covid-19 budeme moci, pokud nenastane nic nepředvídaného, počínaje nedělí 3. května zase obnovit pravidelné nedělní bohoslužby.

V neděli 3. května se sejdeme od 9:00 ve sborovém domě ve Vrchlabí a od 11:00 v evangelickém kostele ve Strážném. V případě potřeby bude zajištěna nedělní škola pro děti.

V neděli 10. května se určitě sejdeme od 9:00 ve sborovém domě ve Vrchlabí. Pokud bude třeba, přidáme další termín bohoslužeb (včas jej předem oznámíme). Nedělní škola pro děti bude zajištěna.

Pro první dvě neděle, tedy 3. a 10. května, platí, že nesmí být v kostele víc než 15 účastníků naráz. Proto, prosíme, dejte vědět br. faráři Michaelu Pfannovi, zda se zúčastníte dřívějších bohoslužeb ve Vrchlabí, nebo pozdějších ve Strážném.

Budeme se muset obejít bez podávání rukou. K dispozici bude dezinfekce na ruce. Je nutné chránit si ústa a nos rouškou či jinou pokrývkou a i při bohoslužbách dodržovat bezpečné rozestupy dva metry (mimo rodinné příslušníky).

V dalších týdnech pak už bude možné se scházet ve větším počtu 30 (17. a 24. května), respektive 50 lidí (7. června).

Těšíme se na vás. Moc!

Comments are closed.